divendres, 8 de març del 2024

Escola d’estiu a Àustria (en anglès) sobre Informació i Documentació

 

 

Si ets estudiant dels darrers cursos del grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital, aquesta notícia t’interessa. A la nostra Facultat s’ha publicat una convocatòria per concedir cinc ajuts econòmics a cinc alumnes per assistir amb bona part de les despeses pagades a una escola d’estiu a Villach (Àustria).


Aquesta activitat es portarà a terme del 26 al 30 d’agost de 2024, amb classes de matí i tarda (i també temps lliure per descobrir l’entorn). Les temàtiques que es tractaran a les sessions tindran a veure amb els estudis d’usuaris, recuperació de la informació, gestió de continguts digitals i al-tres. Hi participaran també estudiants d’Àustria, Croàcia i Alemanya.

El termini per presentar les sol·licituds acaba el 31 de març. Per a més detalls sobre l’Escola d’Estiu, com el programa de classes, els criteris de concessió dels ajuts, etc., consulteu la pàgina: https://www.ub.edu/portal/web/informacio-mitjans-audiovisuals/convocatoria-beques

Una bona oportunitat per adquirir coneixements, millorar l’anglès, conèixer una regió austríaca i conviure amb col·legues de diversos països europeus.

Apunta-t’hi!

divendres, 1 de març del 2024

Oferta de feina per a vuit biblioteques de l’Instituto Cervantes

Des d’aquest blog potenciem les experiències internacionals dels nostres estudiants i titulats. És per aquest motiu que en aquesta entrada volem fer-nos ressò d’una convocatòria de feina per a bibliotecaris per a l’Instituto Cervantes, a l’estranger.

Concretament, s’ofereixen vuit places per treballar a les biblioteques de diferents seus d’aquesta institució espanyola: Bremen, Dakar, Dublín, Hamburg, Milà, Nova Delhi, Varsòvia i Viena.

Molts estudiants de la Facultat que han gaudit de les pràctiques d’estiu a l’estranger han estat en biblioteques de l’Instituto Cervantes. Podeu llegir les seves cròniques en aquest blog.

Però l’oferta actual és per treballar amb contracte, no en pràctiques, en aquestes biblioteques. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 7 de març de 2024. En la pàgina web següent podreu veure més informació al respecte (el salari ofert, els requisits demanats, els mèrits considerats i altres detalls):
https://cervantes.sede.gob.es/procedimientos/portada/ida/2816/idp/1776

És una molt bona oportunitat per gaudir d'uns quants anys donant voltes pel món!