dilluns, 22 de març del 2021

Rècord de sol·licituds per participar al Programa Erasmus

 

Des que la Facultat acull el grau de Comunicació Audiovisual, el 2012, ha augmentat molt el nombre d’universitats disponibles per portar a terme una mobilitat dins del programa Erasmus. En concret, actualment s’ofereixen un total de 77 places, en 37 universitats diferents. D’aquestes 77 places, 38 són per als estudiants de Comunicació Audiovisual, 24 per a Informació i Documentació, i 15 per a qualsevol dels dos ensenyaments. Vegeu el detall de l’oferta en aquesta pàgina.

Com és lògic, també han augmentat molt el nombre d’estudiants que aprofiten aquesta oportunitat i passen un semestre de la seva carrera universitària a l’estranger, Una experiència que ha marcat la vida de molts estudiants (per a bé) i que els ha ajudat a trobar una feina de qualitat.

Tanmateix, no pas totes les places ofertes s’aprofiten. De cara al curs que ve, hi ha hagut 37 estudiants de la Facultat interessats a participar en aquest programa, i aquest ha estat un any de rècord. (En el conjunt de la UB hi ha hagut 1.162 sol·licituds concedides.) De manera que ens hem de felicitar, i procurar que any rere any la xifra d’estudiants del centre que prenen la decisió sigui més gran.