dimecres, 6 d’abril del 2005

Qui hi pot participar?


Pot participar en aquest blog tothom que tingui alguna cosa a dir o preguntar en relació als programes de mobilitat d'estudiants o a les estades de pràctiques a l'estranger, per exemple:
  • Els estudiants de la Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals (abans, de Biblioteconomia i Documentació) de la Universitat de Barcelona que estan gaudint actualment d'una beca Erasmus, o que són a l'estranger en qualsevol altre programa, per comentar com va la cosa;
  • els estudiants que han estat escollits per marxar en el futur (per preguntar qüestions pràctiques);
  • els estudiants que han gaudit en el passat d'una oportunitat de completar els seus estudis o amb alguna experiència professional;
  • els estudiants que no saben de què va, o que dubten de presentar-se o no als programes;
  • els estudiants o els exestudiants de la Facultat que estan realitzant pràctiques en empreses i institucions a l'estranger;
  • qualsevol altra personal interessada en aquests temes.
Tens alguna experiència relacionada amb les beques de mobilitat i ens la vols explicar? Comparteix les teves vivències, anima't i envia'ns la teva col·laboració a l'adreça sergio.villanueva@ub.edu.

2 comentaris:

  1. hola,

    Estudio ByD en Valencia y ahora estoy de erasmus en Pisa.

    Me parece una muy buena idea hacer este blog.

    Queria aprovechar también para preguntar por qué en Pisa, una ciudad universitaria, con 400 erasmus, 250 de ellos espanyoles, no hay nadie que estudie ByD y también por qué la mayorìa de los estudiantes de la facultad de letras a los que digo que estoy estudiando biblioteconomìa me preguntan que rama de la economia es esa.

    Igual me podeis dar una respuesta...

    gracias.

    ResponElimina
  2. Hola a tothom,

    Porto dues setmanes a la biblioteca de música de la Universitat de Cardiff. L'experiència està resultant molt positiva. La gent és molt amable i el lloc molt agradable. De moment, les tasques són molt bàsiques, però només per l'oportunitat de veure com es treballa a un altre lloc i tenir a accés a aquests documents, almenys per mi, tan rars, ja val la pena.
    Cardiff és una ciutat molt accessible per recórrer a peu. Els seus atractius són els parcs, el centre -molt petit i a rebentar de botigues-, un castell reformat el segle passat i Cardiff Bay -una zona de lleure bastant moderna abocada a una petita entrada de mar-.
    Cardiff està ben comunicada per tren. A mi en van recomanar fer-lo servir per visitar Bristol i Bath i trobo que van ser un gran consell.

    ResponElimina