dijous, 19 de novembre del 2020

Mètode en línia d’aprenentatge d’idiomes estrangers

 

 


Tens ganes de passar una temporada a l’estranger, però fluixeges en les llengües? Posa-hi remei! Per ser estudiant (o professor) de la UB tens l’oportunitat de matricular-te per un preu raonable a un mètode força consolidat d’aprenentatge de llengües en línia: Rosetta Stone.

En total hi ha 28 llengües disponibles: a més de l’anglès, francès, italià, alemany... n’hi ha d’altres no tan habituals, com ara coreà, suahili, urdú, japonès... (pel mateix preu, pots estudiar-ne més d’una).

Rosetta Stone incorpora un itinerari personalitzat: abans de començar, faràs un test de nivell o un test de necessitats, i el programa t'indicarà el nivell i els continguts més adequats en el teu cas.

Calendari d'ús del programa: llicència semestral (sis mesos d’ús del programa), del 27 de novembre de 2020 al 16 de maig de 2021. Període de matriculació: fins el 24 de novembre de 2020.

Preu per a membres de la UB: 51 euros. Si ets estudiant de la UB i completes, com a mínim, 60 hores d’estudi amb el programa, tindràs sis mesos més de llicència gratuïta.

Per a més informació i matrícula: http://www.ub.edu/multilingua