dilluns, 12 de juliol del 2010

Convocatòria de beques per fer pràctiques a la Unió Europea

Aquest proper any, l'Oficina de Pràctiques de la Comunitat Europea torna a posar en marxa el seu Programa Oficial de Pràctiques (març 2011), que com sabeu: tornarà a oferir -a joves universitaris titulats- l'extraordinària possibilitat d’adquirir la gratificant experiència de conèixer des de dins el seu funcionament, treballant en el context de les diverses institucions i òrgans que la constitueixen. Així mateix, l'estada garantirà als afortunats la possibilitat de desenvolupar les seves competències professionals dins un marc multicultural i multilingüe que alhora que enriquirà les seves capacitats, els permetrà conèixer altres idiomes i establir contactes per al seu futur laboral.

Els requisits necessaris per optar a la beca són els següents:

-Titulació de grau o primer cicle d’estudis superiors universitaris completats (aquelles titulacions que es trobin en curs no seran vàlides).

-Alt coneixement de dues llengües oficials dins la Comunitat Europea (una d’elles ha de ser, inexcusablement, l’anglès, el francès o l’alemany).


La duració d’aquestes beques constarà d’un període temporal d'entre tres i cinc mesos, i les funcions a desenvolupar estaran lligades, bé a tràmits administratius o a tasques de traducció. Recordeu que el termini d’inscripció romandrà obert entre els dies 1 de juliol i 1 de setembre de 2010, així que si hi esteu interessats no us deixeu passar l’oportunitat.

Tot seguit us remetem, mitjançant el següent enllaç, al web on trobareu els formularis d’inscripció per a la beca, alhora que algunes altres indicacions respecte a la convocatòria i les seves particularitats: Beques pràctiques Unió Europea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada