dijous, 22 de juliol del 2010

Àustria i Letònia necessiten professors d’espanyol o anglès

Avui ens plau informar-vos d’una nova oferta que podria resultar força interessant per a molts aquells de vosaltres que teniu en ment la possibilitat de conèixer món, alhora que amplieu currículum. L'oferta en qüestió, impulsada a través del projecte de la Unió Europea “Joventut en Acció”, està destinada a tots aquells que desitgeu portar a terme una estada de voluntariat (compresa entre 10-12 mesos) a Àustria (6 places) o Letònia (12 places). Com que sabem que sovint hom necessita una petita empenta per decidir-se a fer el pas, tot seguit us en fem cinc cèntims del detalls de les condicions:

-Activitat laboral consistent en 20/30 hores setmanals.
-Allotjament i manutenció coberts.
-Classes gratuïtes de l' idioma oficial (alemany o letó).
-Dotació: Àustria (110 €/mes) i Letònia (80 €/mes).
-El 90 % del costos del bitllet els assumeix la Unió Europea.

D’altra banda, cal satisfer els següents requisits per tal d’optar a alguna de les places:

-Tenir una edat compresa entre els 18 i els 30 anys (ambdós inclosos).
-Una fotografia recent (cas que hagin de anar a buscar-vos a l’aeroport).
-Mostrar interès real en el projecte que està duent a terme.
-Tramitació del vostre CV, com també de la carta de presentació que expressi el per què de la vostra decisió, a la següent adreça electrònica: office.ahd@gmail.com

Finalment, volem fer-vos constar que no és estrictament necessari que presenteu cap document de caràcter extraordinari o cap tipus de qualificació acadèmica. Com apuntàvem ara fa un moment: només cal que hi adreceu el vostre currículum, i evidentment, expressar quina és la destinació que heu escollit!

Tanquem la comunicació recordant-vos que la data màxima per fer la sol·licitud és l’1 d’agost, de manera que encara teniu una setmana i escaig per dir-hi la vostra!

Per a més informació: http://xa.yimg.com/kq/groups/6852057/1450255035/.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada