dilluns, 5 de juliol del 2010

Mòbils BiD, guanyador d’un premi europeu


Una notícia que ens omple d’alegria i d’orgull: Mòbils BiD ha estat guardonat amb un premi al II Concurso de Blogs Espacio Europa, que organitza la representació de la Comissió Europea a Espanya, amb la col·laboració de l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya i de la Secretaria d’Estat per a la Unió Europea.

Concretament, ha estat escollit el millor blog dins la categoria «Erasmus», juntament amb Objetivo Bruselas (http://www.objetivobruselas.blogspot.com/), d’Alberto Pascual, amb la col·laboració de Jorge Gutiérrez i Ricardo Blanco, que informa i acull els visitants hispanoparlants de Brussel·les.

Des de la seva creació el 2005, Mòbils BiD és una eina més de promoció de les estades a l’estranger del nostre alumnat. A través del blog es donen a conèixer els relats de les experiències dels protagonistes mateixos, i també convocatòries de beques i feines, i informacions d’interès per als futurs viatgers. Com que l'autoria d'aquest blog és col·lectiva, el mèrit del guardó s'ha de repartir entre moltes persones que hi han aportat el seu granet de sorra al llarg dels anys.

El concurs Blogs Espacio Europa premia cada any una desena de blogs, en diferents categories: actualitat europea, el futur de la UE, blogs educatius, sobre Erasmus, etc. El premi consisteix en un viatge a Brussel·les per visitar les principals institucions comunitàries.

Aquí podeu llegir l’acta del jurat:
https://web.archive.org/web/20110628035445/http://www.espacioeuropa.eu/blog-eu/ganadores-del-ii-concurso-de-blogs-espacio-europa-2010

4 comentaris:

  1. ENHORABONA!!! A seguir aixi... :_)

    ResponElimina
  2. Què bé! Per molts premis i, sobretot, moltes entrades més!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats Amadeu i moltes felicitats a tota la gent que fa entrades! Ens veiem a Brusel·les tot gaudint del premi, no? xD
    Salut

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats, enhorabona!!

    ResponElimina