divendres, 11 de febrer del 2022

Ofertes de feina per treballar a l’estranger en l’àmbit financer


Recentment, s’han publicat, casualment, diverses ofertes de feina per treballar en organismes internacionals relacionats amb la banca.

Per un cantó, una beca per a la Divisió d’«Information Governance» del Banc Central Europeu, a Frankfurt. Les condicions d’aquesta beca són bastant interessants: remuneració de 1.070 euros mensuals i facilitats per a l’allotjament, per una durada d’entre 6 i 12 mesos. Els interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al dia 25 de febrer de 2022. La informació sobre les tasques a dur a terme i els mèrits que es tenen en compte per ser escollit la trobareu en aquest enllaç

Resulta que, casualment, en aquest banc hi està fent feina, des de no fa gaire temps, un titulat de la Facultat, en Xavier Lluís. Seria bonic comptar amb dos exalumnes del nostre centre treballant per la principal entitat financera europea. Passaria com a l’Istituto Universitario Europeo, a Florència, on el cap de la biblioteca és en Pep Torn, titulat nostre, i on ara mateix hi ha un becari també exalumne de la Facultat: Aaron Tallón Haddad, que ha estat seleccionat en la darrera convocatòria (que vam divulgar en aquest blog). Cal dir que fins fa ben poc hi havia de becària Laia Darbra (que va explicar la seva experiència en aquest blog).

Una altra oferta de feina és per a un contracte de tres anys al Banc Mundial, a Washington, en el lloc de treball de préstec interbibliotecari i obtenció de documents. Les condicions laborals, en aquest cas, són millors: un salari al voltant de 72.100 dòlars anuals més diversos beneficis de caràcter social. Els interessats poden enviar la seva sol·licitud fins al dia 25 de febrer de 2022. Trobaran més informació en aquest enllaç.

Encara, una tercera oportunitat laboral en l’àmbit de les finances internacionals és la que ha publicat el Fons Monetari Internacional, ubicat també a Washington. El lloc de treball és per a un auxiliar d’arxiu, per una durada d’un any (renovable fins a quatre). Malauradament, només s’acceptaran candidats que estiguin residint actualment a l’àrea metropolitana de Washington. Per a més detalls, vegeu aquest enllaç

No cal dir que aquestes ofertes són aprofitables per persones que ja hagin acabat el grau. Els que encara estigueu estudiant podeu entendre que ofertes com aquestes no són excepcionals (tampoc contínues), i que la possibilitat de treballar a l’estranger és real i ben atractiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada