dimecres, 9 de febrer del 2022

Oferta de feina per a l’Instituto Cervantes


La xarxa de biblioteques de l’Instituto Cervantes està formada per una seixantena de centres, escampats per tot el món. Com és prou sabut, l’Instituto Cervantes és una entitat que depèn del Govern central de l’Estat i que promou el coneixement de l’espanyol (i les altres llengües peninsulars) arreu. Les seves biblioteques, doncs, donen suport a aquesta funció principal i també ajuden els investigadors locals en les seves recerques sobre la cultura hispànica.

De tant en tant, apareix una oferta per cobrir algunes places vacants, com és el cas actual. Concretament, l’anunci és per cobrir els llocs de treball a les biblioteques de Frankfurt, Manchester i Xangai.

El termini per presentar la sol·licitud acaba el 16 de febrer de 2022. Si esteu oberts a tenir una experiència professional enriquidora (i ben pagada) a l’estranger, aquesta és la vostra ocasió! No ho dubteu pas. A l’enllaç següent tindreu tota la informació: https://cervantes.sede.gob.es/procedimientos/portada/idp/1172

Per cert, diversos titulats de la Facultat estan treballant actualment en alguna de les biblioteques del Cervantes: a Berlín, Brussel·les, Fes, Manila, Tolosa de Llenguadoc i Varsòvia.

Animeu-vos!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada