dilluns, 28 de febrer del 2022

Tornen les pràctiques d’estiu a l’estranger!

 

 


A la nostra Facultat comptem amb un programa de mobilitat singular que val la pena conèixer i aprofitar: les Pràctiques d’Estiu a l’Estranger. A l’empara del marc legal dels convenis de cooperació educativa, els estudiants que hagin arribat al 50 % dels crèdits de la seva titulació poden aspirar a realitzar unes pràctiques als mesos de juliol o agost, en biblioteques i altres centres ubicats a l’estranger. 

En els dos darrers anys (2020 i 2021), aquest programa havia quedat suspès a causa de la situació pandèmica, que impedia els trasllats amb seguretat. Ara, de cara a l’estiu del 2022 i ja superada aquella crisi, es reobra aquesta possibilitat. Els interessats tenen temps per apuntar-s’hi fins a l’1 d’abril, mitjançant l’aplicació del GIPE (gestió integral de pràctiques externes). Els detalls de la convocatòria, els podreu veure en aquesta pàgina web. El professor responsable d’aquest programa és en Miquel Centelles, a qui podeu adreçar els dubtes que us puguin quedar. 

Us animem a llegir els testimonis d’antics alumnes que van aprofitar aquest programa, en les seves aportacions a aquest blog: https://mobilsbid.blogspot.com/search/label/pr%C3%A0ctiques%20estiu%202019 

Ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada