dijous, 19 d’agost del 2010

Mou-te amb EuNext


Avui volem acostar-vos un nou i utilíssim recurs en línia que de ben segur us farà un bon servei si és que per alguna casualitat estàveu pensant de marxar a l’estranger per tal d’ampliar la vostra formació. Concretament us estem parlant d'EuNext, un projecte destinat a incentivar la mobilitat internacional a nivell acadèmic, tant per a estudiants (beques) com professors, com també a fomentar la creació d’un espai de col·laboració mútua entre professionals del sector de la informació i la comunicació, on la mobilitat, la cooperació i l'intercanvi siguin les constants.

El conjunt de socis amb el qual treballa EuNext inclou diverses institucions distribuïdes arreu d’Europa (Portugal, Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Països Baixos, Polònia, Lituània, Àustria i Suïssa) de manera que el ventall de destinacions no és precisament allò que se’n digui escàs.

Si finalment us decidiu a visitar el seu web tot cercant informació, no deixeu de consultar els apartats "Our partners" (socis d’EuNext), "Trainee status" (condicions de les beques) i "Mobility resources" (recursos de mobilitat) ja que hi trobareu gran part d'allò que us cal saber per començar a perfilar la vostra planificació.

Aquí us deixem l’enllaç directe al web: http://www.eu-next.eu.


1 comentari:

  1. Demanen un password per accedir al web. Quin és?
    gràcies!!

    ResponElimina