dimecres, 11 d’agost del 2010

Great Place to Work

Seguint en la tònica de les darreres entrades al nostre bloc, avui creiem convenient donar-vos a conèixer Great Place to Work, una prestigiosa consultoria d'investigació i gestió amb seu als Estats Units, però que posseeix d'igual forma una gran quantitat de filials escampades arreu del món d'entre les quals destaca la que tenim a Barcelona.

Tal com apuntàvem, la companyia opera fonamentalment des de Nord Amèrica, però cal no oblidar com també dóna plena cobertura a totes les seves seus presents a Europa, tot prestant el suport de cara a ajudar les empreses de tots els sectors amb el clar objectiu de possibilitar millores sostenibles dins el context de les relacions laborals, com també de propiciar beneficis mesurables i un millor rendiment corporatiu.

En definitiva, allò que trobareu en accedir a la pàgina de Great Place to Work és un espai web on, entre d’altres coses, es compilen tot un seguit de rànquings -mitjançant llistes- amb els millors entorns professionals que poden trobar-se en l’actualitat als diversos països integrants de la Unió Europea. D’aquesta manera, s’hi poden trobar multitud d’enllaços vinculats a les llistes de cada país on també és possible consultar particularment el cas de cada empresa figurant (tot clicant l'opció que diu "Presentación detallada").

En resum, es tracta d'un directori selectiu d'empreses d'àmbit internacional, a partir del qual se'ns pot acudir enviar el nostre currículum per mirar de trobar-hi feina.

A continuació us deixem l’enllaç directe al seu web, tot esperant que hi trobeu informació del vostre interès: http://www.greatplacetowork.es/best/lists-europe.php.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada