dilluns, 30 d’agost del 2010

EuroGraduate: Oportunitats laborals arreu el món

Seguim informant-vos al voltant dels molts recursos en línia dels quals tenim notícia i considerem que us poden ser de gran utilitat. Per tant, és amb aquest ànim que avui us volem donar a conèixer un portal a Internet anomenat EuroGraduate.

Disponible en anglès, francès i alemany, EuroGraduate és un concorregut portal laboral abocat a oferir els seus serveis a joves graduats gràcies a la infinitat d’oportunitats professionals que poden trobar-se a través de la seva completa base de dades. Tot interactuant amb els diversos camps de cerca (sector professional, ocupació, titulació, país d’origen...) amb els qual treballa, la base no trigarà gaire fins a trobar alguna oferta que satisfaci les vostres demandes, ja que la quantitat -com també la diversitat- de les ofertes és d’una profunditat considerable. Cliqueu aquí per accedir-hi.

L’abast geogràfic que contempla el portal no és, com sembla indicar el seu nom, exclusivament l’espai de la Unió Europea, sinó que també arriba fins a països força llunyans com pot ser el cas de la Xina, de manera que la diversitat de què us parlàvem anteriorment no tan sols ens remet a allò estrictament relacionat amb la vostra professió sinó també, com resulta evident, a l'àmplia diversitat de països on podreu portar-la a terme si és que finalment us decidiu a fer el pas, tota vegada que hàgiu trobat l'oferta que estàveu cercant i que millor s’ajusta al vostre perfil professional.

Creiem que l’oportunitat paga la pena, de manera que a continuació us proporcionem l’enllaç directe al recurs, tot esperant que us faci un utilíssim servei: http://www.eurograduate.com/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada