divendres, 11 de setembre del 2015

BOBCATSSS 2016 a Lió (França)





Als lectors antics d'aquest blog els resultaran familiars les sigles BOBCATSSS: corresponen a un congrés professional de la nostra especialitat de caràcter internacional, que se celebra cada any en una ciutat europea diferent.

La particularitat d'aquest esdeveniment és que l'organització corre a càrrec d'estudiants d'Informació i Documentació i està adreçat preferentment al mateix públic estudiantil. Com molts recordareu, fa dues edicions va ser la nostra Facultat la que hostatjà aquest certamen, i els estudiants de Barcelona (juntament amb els de l'escola sueca de Borås) en foren els organitzadors. Aquí trobareu el web oficial i aquí, una crònica publicada a Blok de BiD.

En aquest blog podreu llegir unes quantes entrades d'alumnes i professors de la Facultat que han participat en edicions anteriors. La propera edició tindrà lloc entre els dos semestres d'aquest curs: del 27 al 29 de gener de 2016 (quan no hi ha classes), a la bonica ciutat francesa de Lió (a 532 quilòmetres de Barcelona).

Generalment, la Facultat ofereix uns ajuts econòmics als estudiants que participin en aquest congrés. Aquí podreu veure la convocatòria del curs passat. Realment, participar en activitats com aquesta ofereix mols al·licients: coneixement de futurs companys de professió d'arreu d'Europa, coneixement de treballs fets per estudiants com tu, coneixement de la cultura, gastronomia, art i història d'una ciutat europea...

Des d'aquí animem els estudiants i exestudiants de la Facultat a assistir-hi i a presentar-hi algun treball o pòster. El termini de presentació de resums de comunicacions i de pòsters acaba el proper 15 de setembre!


1 comentari: