dilluns, 1 d’octubre del 2012

Nou termini per demanar pràctiques remunerades al Comitè de les Regions



Avui s'obre un nou termini de presentació de sol·licituds per fer una estada de pràctiques remunerades durant cinc mesos a diversos departaments del Comitè de les Regions de la Unió Europea. El període de pràctiques al qual s'opta anirà del 16 de setembre del 2013 al 15 de febrer del 2014.

Les tasques que hi duran a terme els becaris dependran de la unitat a la qual els adjudicataris siguin assignats. N’hi ha de més orientades a la política i d’altres de caire més administratiu. En tot cas, el període de pràctiques ofereix l’adquisició d’experiència pràctica i coneixements de la feina diària als departaments del Comitè, en un ambient multicultural i multilingüístic, i l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits durant els estudis, en les àrees de competència de cada estudiant.

Els requisits bàsics són:
- Haver completat almenys el primer cicle d’estudis universitaris o haver obtingut un grau o llicenciatura en el moment de tancament del període d’admissió de sol·licituds.
- Tenir un bon nivell d’una de les llengües oficials de la Unió Europea i, a més, un coneixement satisfactori d’una de les llengües de treball de la Unió (francès o anglès).

En trobareu tota la informació sobre la dotació econòmica, el procés de selecció de candidats, la documentació a aportar i la resta de detalls en aquesta web del Comitè de les Regions.

El període de presentació de sol·licituds acaba el 31 de març de l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada