divendres, 5 d’octubre del 2012

Recursos per buscar feina a Àustria, Països Baixos i Dinamarca


Després de presentar-vos diversos portals web per buscar feina a països de parla anglesa, de parla francesa i Alemanya, avui recollim en aquesta entrada diversos recursos per cercar feina a Àustria, Països Baixos i Dinamarca.

En primer lloc, si us agradaria treballar a Àustria, podeu recórrer als seus serveis públics de treball: Arbetismarktservice i a l'associació professional Vereinigung Österreichischer Bibliothekarinnen und Bibliothekare.


En segon lloc, si el vostre objectiu és anar-vos-en als Països Baixos, us recomanem que visiteu el web dels seus serveis públics de treball: WERK - Werk Zoekende i la Vereniging Openbare Bibliotheken (Associació de Biblioteques Públiques).


Per últim, si us atrau Dinamarca, també us aconsellem els seus serveis públics de treball: Arbejdsmarkedsstyrelsen Labour Market Authority i Jobnet. D'altra banda, també us aconsellem que consulteu el web de la Bibliotekarforbundet (Unió Danesa de Bibliotecaris) i la Danmarks Biblioteksforening (Associació de Biblioteques Daneses). A més a més, podeu fer un cop d'ull a la borsa de treball Bibliotekarjob.

En properes entrades seguirem repassant recursos per buscar feina a diversos països. Si us en interessa algun de concret, ho podeu escriure als comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada