dimecres, 26 de setembre del 2012

Beca de doctorat a la University of Strathclyde (Glasgow)


El Departament d'Informàtica i Ciències de la Informació de la University of Strathclyde, de Glasgow (Escòcia), ofereix una beca de doctorat per investigar el comportament humà respecte la informació durant canvis vitals significatius.

La recerca consistirà a analitzar la conducta en la cerca d'informació en moments que s'afronten reptes importants a la vida com l'acomiadament a la feina, el divorci, grans malalties o la pèrdua d'un ésser important. A través de l'estudi de casos, s'examinarà com les persones empren la informació i els seus sistemes per ajudar a identificar i resoldre necessitats d'informació i quin tipus de necessitats sorgeixen en aquests períodes. Fent servir mètodes qualitatius, com l'anàlisi discursiva, el doctorat contribuirà a construir i entendre els reptes de la cerca d'informació durant els canvis vitals i com es pot donar suport als individus en aquests períodes.

La beca està disponible per començar immediatament i la darrera data de començament és l'1 de desembre de 2012. L'import cobreix les taxes de la universitat i un estipendi per a l'estudiant durant 3 anys (el curs 2012/2013 va ser de 13.800 lliures).

Els candidats han de reunir els següents requisits:
- Tenir un grau o estudis equivalents en el camp de la Informació amb un expedient excel·lent.
- Estar familiaritzats amb mètodes de recerca qualitativa.
- Alt nivell d'anglès.

També són requisits desitjables:
- Capacitat de treballar independentment.
- Habilitats de comunicació escrita i oral excel·lents.
- Coneixement sobre el procés formal de recerca , incloent-hi la publicació i la presentació dels descobriments.

Per optar-hi heu d'enviar una carta de presentació, el CV i una transcripció de les vostres qualificacions (i una anticipació dels resultats si encara n'hi ha de pendents) al Professor Ian Ruthven. També us hi podeu adreçar per aclarir els dubtes que tingueu.

El termini màxim de presentació de sol·licituds és el 19 d'octubre de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada