dimecres, 17 d’octubre del 2012

Recursos per buscar feina als països nòrdics


En aquesta entrada us presentem alguns recursos per buscar feina als països nòrdics. Amb aquesta denominació es coneixen cinc estats situats a l'Europa del Nord: Dinamarca, Finlàndia, Islàndia, Noruega i Suècia. Tret del primer, que ja se'n va parlar en una entrada anterior, a continuació es recullen alguns recursos per buscar-hi vacants laborals.

Finlàndia
Podeu recórrer al web dels seus serveis públics de treball i a les diverses associacions professionals. Aquí us en enllacem les més destacades:
- Associació Finesa de Biblioteques
- Associació Finesa de Biblioteques de Música
- Associació Finesa de Biblioteques de Recerca
- Associació Finesa de Biblioteques Sueques



Islàndia
Aquest és el web dels serveis públics de treball: Vinnumalastofnun. L'associació professional islandesa en la nostra àrea del coneixement més destacada és Bokis.


Noruega
En primer lloc, compteu amb el web dels seus serveis públics de treball. Pel que fa a les associacions professionals, trobareu l'Associació Noruega de Biblioteques i l'Associació Noruega de Biblioteques Especials. D'altra banda, us convidem a llegir les experiències d'estudiants de la Facultat que han estat al país i que han compartit les seves vivències al blog.

Suècia
Com en la resta de casos, us recomanem fer un cop d'ull al web dels seus serveis públics de treball: Arbetsförmedlingen. L'associació professional principal en el nostre camp és l'Associació Sueca de Biblioteques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada