dimarts, 4 de setembre del 2012

Inscripció a cursos d'idiomes de les EOI i de l'EIM



L'inici del curs acadèmic és el millor moment per apuntar-vos a estudiar llengües estrangeres. Avui dia 4 de setembre a mitjanit acaba el període de preinscripció a les Escoles Oficials d'Idiomes catalanes. Si us interessaria inscriure-vos-hi, ho podeu fer a través d'aquest web. Podeu formalitzar la preinscripció d'una o dues llengües, cada una en dues escoles i/o franges horàries diferents. Se us assignarà un número de preinscripció el qual determinarà si obteniu plaça a partir d'un sorteig. 

Tingueu en compte que, si us voleu matricular en un curs diferent al primer, heu d'acreditar documentalment els vostres coneixements previs de l'idioma (només són vàlids els certificats que es llisten a la web). En cas contrari, us heu d'apuntar al test de nivell.

D'altra banda, avui també s'ha obert el període de matriculació als cursos d'idiomes de l'Escola d'Idiomes Moderns de la UB. Recordeu que pel fet de ser alumnes o exalumnes de la UB (amb el carnet Alumni), exalumnes de l'EIM o personal docent o administratiu de la Universitat gaudireu de les tarifes reduïdes.

A l'EIM s'ofereixen cursos de 18 idiomes diferents. A més, hi ha diverses modalitats: cursos de 100h; de 50h presencials, semipresencials o online; de preparació d'exàmens oficials, i cursos de 40h, en funció del pressupost i de la disponibilitat de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada