diumenge, 9 d’abril del 2023

Premi (500 €) per a un treball en anglès d’Informació i Documentació

Cada any, la revista Libri: international journal of libraries and information services convoca un concurs entre estudiants d’Informació i Documentació (de grau o de màster) per premiar el millor treball acadèmic de l’any. El concurs està dotat amb 500 euros. 

 

El tema és lliure. A la pàgina d’informació hi ha una trentena de suggeriments, com per exemple: biblioteques i repositoris digitals; anàlisi de dades, big data; ciència oberta, accés obert i temes relacionats; comunicació acadèmica; informació sanitària; recuperació d'informació; tecnologies emergents, com intel·ligència artificial etc., des d'una perspectiva de la ciència de la informació... i molts més!

L’extensió del treball (que ha de ser en anglès) ha de tenir entre 5.000 i 7.000 paraules. El termini per enviar les propostes acaba el 30 de juny de 2023.

Per a més informació, consulteu: https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/libri-2022-0095/html. Allà veureu les característiques que ha de tenir l'article, els criteris pels quals es valorarà i les instruccions que cal seguir per fer arribar el treball.

Ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada