dijous, 9 d’agost del 2012

Recursos per buscar feina a l'estranger


A continuació, us presentem diversos recursos per buscar ofertes de feina fora del país. Es tracta de diverses llistes de distribució i fòrums on podreu informar-vos de les vacants internacionals  en el nostre àmbit professional:

- International Federation of Library Association (IFLA): us recomanem la seva llista de distribució d'obertes de treball d'àmbits internacional.
- European Association for Health Information and Libraries (EAHIL): es tracta d'una llista de distribució especialitzada en l'àmbit de la salut. Els membres de l'associació poden subscriure's a les llistes de distribució.
- European Association of Aquatic Sciences Libraries and Information Centres (EURASLIC): el registre al fòrum és lliure i s'hi publiquen ofertes de feina.
- Serveis Europeus de Treball (EURES): es tracta d'una xarxa de cooperació dedicada a la promoure la circulació de treballadors a l'Espai Econòmic Europeu. Aquí en trobareu el cercador d'ofertes de feina.

Si no el teniu fet, us recomanem que us feu el CV en versió Europass. En trobareu més informació a l’entrada L’Europass, el CV europeu.

Durant aquest mes, trobareu al blog dues entrades més d’ampliació en aquest sentit: una que contindrà recursos per trobar feina a països de parla anglesa i una altra per fer-ho a països francòfons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada