divendres, 10 de setembre del 2010

Records Management Society

Novament volem apropar-vos a un recurs vinculat al nostre àmbit de treball, i és per això que avui us parlarem d’una prestigiosa associació professional, anomenada Records Management Society, que des de fa més de trenta anys constitueix una referència en el camp del tractament d’arxius i la gestió de la informació.

És per això que Records Management Society treballa amb dos objectius primordials que garanteixen el seu compromís professional. D’una banda: millorar constantment el desenvolupament de la gestió d’arxius, alhora que assessorant, representant, comunicant i promovent els seus treballadors, i de l’altra: oferir tot el seu suport per fomentar el desenvolupament professional del sector a través del seu coneixement i expertesa en la matèria.

Aquí us deixem constància d’un enllaç directe al seu web, així com d’un altre que us dirigirà automàticament al seu formulari d’accés.

A la seva pàgina principal trobareu la secció "Jobs" amb anuncis de feina per treballar en l'àmbit de l'arxivística i gestió documental.

http://www.rms-gb.org.uk - Enllaç per associar-s’hi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada