dilluns, 20 de setembre del 2010

Bobcatsss 2011 a Szombathely (Hongria)

Avui trobem que és una bona ocasió per recordar-vos la celebració del BOBCATSSS 2011, que enguany tindrà lloc a la localitat hongaresa de Szombathely entre els dies 31 de gener i 2 de febrer.

Com tots deveu saber, els BOBCATSSS constitueixen el congrés anual que els estudiants d'Informació i Documentació d’arreu d’Europa celebren de manera comuna en un punt concret del continent, i que com ja us hem esmentat fa tan sols uns instants, enguany es faran realitat a Szombathely (Hongria) gràcies a la coordinació del treball dels seus estudiants, tot plegat amb el d’altres companys procedents de les Universitats d’Oslo (Noruega) i Eisenstadt (Àustria).

El tema central del BOBCATSSS 2011 es resumeix en la següent breu capçalera “Finding New Ways” (Trobant Noves Vies) i tindrà com a principals objectes de debat, el tractament de nous col·lectius d’usuaris, el creixent rol de la biblioteca com a espai d’integració social o bé les darreres innovacions en el nostre àmbit de treball i el perfil del professional del futur.

A tots aquells de vosaltres que tingueu la voluntat d’assistir-hi, tan sols ens resta recordar-vos que heu de preparar un resum en anglès (aproximadament de 500 paraules) on exposeu el tema que hi voldríeu presentar (bé a títol personal o bé en forma de grup) i enviar-lo a ori-fbd@ub.edu abans del dia 8 d’octubre. La facultat s’encarregarà de seleccionar les millors propostes i un cop anunciades, mirarà de fer possibles les ajudes que es puguin prestar per tal de sufragar els costos generats pel trasllat i la estada.

Per a tots aquells interessats en la qüestió, aquí us deixem constància del següent enllaç informatiu: Bobcatsss 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada