diumenge, 21 de desembre del 2008

Premi de l'IFLA al millor treball fet per un estudiant

Amb l'objectiu de fomentar la participació dels estudiants de Biblioteconomia i Documentació en el congrés anual de l'IFLA, aquesta entitat convoca un premi internacional que es concedirà a la millor comunicació presentada per un estudiant al pròxim congrés. Per participar-hi cal estar matriculat en algun centre universitari del nostre camp i enviar la comunicació definitiva abans de l'1 de març de 2009. El nom del guanyador se sabrà el 15 d'abril.

El premi consisteix en la inscripció gratuïta al pròxim congrés (que per als estudiants té un cost de 200 euros), un ajut per al viatge d'un màxim de 2.800 euros, un any de filiació a l'IFLA i la publicació del treball a IFLA journal.

Com potser sabeu, el proper congrés de l'IFLA tindrà lloc a Milà (Itàlia) del 23 al 27 d'agost de 2009: http://www.ifla.org/IV/ifla75/index.htm. El lema general d'aquesta pròxima convocatòria és «Libraries create futures: building on cultural heritage».

Al voltant d'aquest tema, les diferents seccions de l'IFLA accepten propostes de comunicacions. Els estudiants han de vehicular la seva participació a través d'alguna de les seccions. Podeu veure la llista de les seccions i el procediment per enviar-hi els treballs a: http://www.ifla.org/IV/ifla75/call-papers-en.htm. Normalment cal enviar primer un resum de la comunicació, en un termini que sol acabar al gener o febrer (segons les seccions). En cas de ser acceptat, s'envia el treball sencer.

Per a més informació sobre el concurs, amb les bases completes i unes indicacions sobre la preparació dels resums i dels treballs sencers, consulteu: http://www.ifla.org/VII/s23/index.htm.

Qui s'hi anima?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada