divendres, 1 d’agost del 2008

Més notícies dels estudiants en pràctiques a l'estranger

Aquest mes d'agost comença una nova tongada d'estudians de la Facultat en pràctiques a l'estranger. Buenos Aires, Cardiff, Londres, Moscou i Munic acolliran nous companys que compaginaran la feina professional de les pràctiques amb visites a la ciutat i entorns, i la millora de l'idioma estranger.

No ens oblidem dels altres estudiants que ja fa un mes que són fora i que hi seguiran també el mes d'agost: a Berlín, Frankfurt, Manila, etcètera...

Alguns dels que comencen a l'agost les seves pràctiques mantenen blocs personals a Internet, on segurament a partir d'ara deixaran constància de les seves vivències en les biblioteques respectives.

Es tracta d'Eli Ramírez, que és a l'Instituto Cervantes de Londres: http://desdelmeupuntdevista.blogspot.com/. I d'Enric Zapatero, que farà les pràctiques a la London School of Economics: http://blogpetitperovalent.blogspot.com/.

I recordem els blocs d'altres estudiants expatriats, dels quals ja vam informar en un missatge anterior:

Pilar Campos, que s'està els dos mesos a l'Eidgenössische Technische Hochschule (ETH) de Zuric: http://ratonesdebiblioteca.blogspot.com/.

Pau de la Fuente, que és a Frankfurt amb altres companys, a la Biblioteca Catalana, també els dos mesos: http://pfuente.blogspot.com/.

Aina Giones també fa una estada de dos mesos en pràctiques a la biblioteca del Banco Interamericano de Desarrollo, a Washington: http://viatgeawashington.blogspot.com/.

I finalment, Mario Gómez, que al juliol i a l'agost és a Ginebra, a la biblioteca de l'Organització Internacional del Treball (OIT): http://www.fotolog.com/chasing_lives.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada