dimecres, 9 de juliol del 2008

Des de Puebla, Mèxic

Hola a tots!

Sóc l'Alba, ja fa una setmaneta i mitja que estic per aquest país, i de moment tot bé. Puebla és una ciutat colonial que encara manté quasi tots els edificis de l'època. Aquí a la Universidad Autónoma la gent són un encant, estic de moment veient els diferents departaments de la biblioteca i col·laborant a "millorar" una mica la navegació de la web i de l'aplicació xmLibris (llibres antics digitalitzats).

També em porten a veure "puestos": piràmides maies, esglésies catòliques (un fotimer que n'hi ha, aquests espanyols colonitzadors!)..., i sobretot em fan un curs intensiu de cultura culinària mexicana!: mole poblano, chilaquiles, tamales, atole, caldo tlalpeño, tacos, burritos, antojitos mexicanos, huachinango, aguas de frutas... i mil més que sóc incapaç de recordar, així com la immensa varietat de fruites diferents que en la vida havia vist ni sentit!!

Aquí estem a 7 hores de diferència i he enxampat la "temporada de lluvias"... i tant que sí... encara no he vist el sol! Als matins està ennuvolat i a les tardes sempre tempesta (això si ja no plou des del matí!).

Us poso unes fotos:



2. El passadís més llarg de la ciutat és a la Universitat (Benemérita Universidad Autónoma de Puebla)



3. El seu tresor!


1 comentari:

  1. Hola, Alba!
    Estoy haciendo las prácticas en la British Library, y curiosamente he tenido esta tarde en mis manos un "Mexican Pamphlet" -como le llaman aquí- del siglo XIX ¡impreso en Puebla!
    Mi "line manager", al frente de la sección Hispánica, está llevando a cabo un proyecto en que estamos revisando todos los "panfletos" mejicanos del s.XIX de la gran colección de la BL. Llevo aquí tres días, de momento me voy situando, poco a poco. It's very interesting!!
    Buenas fotos las que envías, es curiosa la del pasillo.
    A ver si tomo nota y empiezo a contar mis andanzas, como veo que ya están haciendo otros compañeros!

    Mae Molina

    ResponElimina