dilluns, 28 de juliol del 2008

Anunci de feina per a Grècia (Cedefop)

Actualment es troben vigents dues convocatòries de feina per a una entitat de caire internacional, amb seu a Tessalònica (Grècia). Es tracta de Cedefop, un organisme depenent de la Unió Europea, dedicat a l'estudi i desenvolupament de la formació professional.

Els llocs de treball són els següents:

─Web Content Management Assistant (el termini per a rebre sol·licituds acaba el 8 d'agost de 2008). Per a més informació vegeu: http://www.cedefop.europa.eu/index.asp?section=3&read=3511&sub=4.

─Records Manager / Archivist (el termini per a rebre sol·licituds acaba el 10 de setembre). Per a més informació vegeu: http://www.cedefop.europa.eu/index.asp?section=3&read=3604&sub=4.

A banda d'aquestes ofertes actuals, el Cedefop ofereix un programa de pràctiques de cinc mesos per a estudiants universitaris, tal com explicàvem en un altre missatge d'aquest bloc: http://mobilsbid.blogspot.com/2007/05/prctiques-grcia-per-diplomats-en.html.

Aquestes ofertes s'han distribuït per Iwetel (http://www.rediris.es/list/info/iwetel.es.html), i són només un exemple de les nombroses oportunitats de feina que de tant en tant apareixen per treballar en organismes internacionals.

En un missatge anterior d'aquest bloc comentàvem alguns recursos existents per a identificar aquesta mena d'oportunitats: http://mobilsbid.blogspot.com/2008/05/com-trobar-prctiques-en-organismes.html.

Tingueu-ho en compte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada