divendres, 8 de març del 2024

Escola d’estiu a Àustria (en anglès) sobre Informació i Documentació

 

 

Si ets estudiant dels darrers cursos del grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital, aquesta notícia t’interessa. A la nostra Facultat s’ha publicat una convocatòria per concedir cinc ajuts econòmics a cinc alumnes per assistir amb bona part de les despeses pagades a una escola d’estiu a Villach (Àustria).


Aquesta activitat es portarà a terme del 26 al 30 d’agost de 2024, amb classes de matí i tarda (i també temps lliure per descobrir l’entorn). Les temàtiques que es tractaran a les sessions tindran a veure amb els estudis d’usuaris, recuperació de la informació, gestió de continguts digitals i al-tres. Hi participaran també estudiants d’Àustria, Croàcia i Alemanya.

El termini per presentar les sol·licituds acaba el 31 de març. Per a més detalls sobre l’Escola d’Estiu, com el programa de classes, els criteris de concessió dels ajuts, etc., consulteu la pàgina: https://www.ub.edu/portal/web/informacio-mitjans-audiovisuals/convocatoria-beques

Una bona oportunitat per adquirir coneixements, millorar l’anglès, conèixer una regió austríaca i conviure amb col·legues de diversos països europeus.

Apunta-t’hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada