dimarts, 6 de desembre del 2022

Pràctiques d’estiu a l’estranger a l’Instituto Cervantes de Roma

Bon dia a tothom! 

Som Yéssica Macià Martínez i Víctor Romero Baladón, graduats del màster en Humanitats Digitals a la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals. Durant el mes de juliol de 2022, hem estat realitzant unes pràctiques a l’Instituto Cervantes de Roma, concretament a la biblioteca María Zambrano

Nosaltres, com a graduats en Periodisme i Humanitats i en Història, som apassionats de la cultura, motiu pel qual hem gaudit cada segon que hem estat a Roma, aprenent i treballant al matí, i gaudint d'una de les ciutats més emblemàtiques del món a la tarda.

 

El nostre treball consistia tant en la catalogació i gestió, com en l’atenció als estudiants i visitants de la biblioteca, duent a terme préstecs i devolucions de llibres, així com altres processos propis d’un bibliotecari. La nostra jornada laboral durant el mes de juliol era de 9 a 2, a causa de l’horari intensiu que es duia a terme a la mateixa biblioteca. D’aquesta forma, teníem les tardes lliures per poder fer turisme i aprendre d’una nova cultura. 

D’aquesta forma, la nostra experiència ha sigut extremadament positiva, ja que no només ens ha permès aprendre a desenvolupar-nos en un nou lloc de treball, sinó que ens ha permès fruir d’una estada a Roma durant tot un mes, inclús més en el cas de Yéssica. 

Per aquest motiu, recomanem aquesta experiència a qualsevol que vulgui descobrir món i l'apassioni la cultura. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada