dimecres, 9 de gener del 2013

Nou portal per aprendre anglès



Avui us presentem un nou portal web per aprendre anglès. Es tracta d'American English, creat per l'Oficina d'Educació i Cultura del Departament d'Estat dels Estats Units. El nou web conté recursos i materials específics per a l'aprenentatge de l'anglès com a llengua estrangera, així com per al foment del coneixement i la cultura dels EUA.

Hi trobareu una àmplia varietat de materials adreçats a estudiants d'anglès de tots els nivells, a més de recursos expressament adreçats a professors d'anglès. Entre els continguts podreu trobar, per exemple, textos escrits i llegits per descarregar, un videojoc interactiu en 3D, enllaços, activitats, etc.

Podeu filtrar els materials a descarregar segons el nivell (principiant, intermedi, avançat) i als estudiants a qui van orientats (escola primària, secundària, adolescents, universitat, adults...). També podreu aplicar un altre filtre segons les habilitats que volgueu practicar: gramàtica, comprensió oral, pronunciació, lectura, ortografia, vocabulari, escriptura, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada