dimecres, 23 de gener del 2013

Beques Leonardo Da Vinci per fer pràctiques en empreses a l'estranger



Avui us presentem el projecte Motiva 3, emmarcat en el programa Leonardo Da Vinci, que ofereix als joves la possibilitat d’adquirir experiència professional i millorar el coneixement i l’ús d’un idioma estranger mitjançant la realització d’estades de pràctiques en empreses a Alemanya, França, Itàlia i el Regne Unit. Les estades duren 16 setmanes, que inclouen un curs intensiu de l’idioma durant dues setmanes.

Els requisits per participar-hi són tenir entre 18 i 35 anys, estar empadronat a Catalunya i estar en situació d’atur o treball precari. També cal tenir un coneixement suficient de l’idioma de la regió d’acolliment i formació i/o experiència en l’àmbit laboral objecte de l’estada.

La beca inclou una dotació per cobrir les despeses d’allotjament i de manutenció durant l’estada, en funció de la destinació, a més d'una assegurança. A la tornada de l’estada us retornaran l’import del viatge d’anada i de tornada.

Es tracta d’una convocatòria permanent. L’única cosa que heu de tenir en compte un cop lliurada la vostra sol·licitud és que serà vàlida durant un any. Quan hagin passat 12 mesos, heu de tornar a demanar la beca si voleu continuar optant-hi.

En trobareu tota la informació així com el procés de sol·licitud a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada