divendres, 17 de juny del 2011

La Fundació Banc Sabadell col·labora amb les pràctiques d'estiu


La Fundació Banc Sabadell ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l'estranger d'alumnes de la Facultat.

La Fundacíó Banc Sabadell es va constituir com a fundació el 1994, en virtut de l'acord del Consell d'Administració de Banc Sabadell, amb el propòsit d'estimular i difondre el saber i la cultura. La seva missió és promoure activitats de divulgació, formació i investigació en els àmbits social, educatiu, científic i cultural adreçades a tota la societat.

Entre les activitats més rellevants en què participa la Fundació destaquen els premis i patrocinis destinats a potenciar i reconèixer el talent i l'excel·lència de persones joves, com és el Premi Banc Sabadell a la Investigació Biomèdica o el Concurs de Pintura i Fotografia Art<30. En l'àmbit cultural destaca el patrocini a entitats de rellevància, com ara el Gran Teatre del Liceu, la Reial Associació d'Amics del Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia, el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), el Cicle d'Òpera a Catalunya, i col·laboracions amb la Fundació Banco Herrero per al Principat d'Astúries.

La Fundació Banc Sabadell ha estat la institució que ha aportat una major quantitat de diners al programa de pràctiques a l'estranger, i estem ben segurs que ho continuarà fent durant els propers anys. Trobareu més informació a la web del Grup Banc de Sabadell https://www.grupbancsabadell.com/CA-es/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada