dilluns, 14 de juny del 2010

Festa de final de curs i agraïment a les empreses patrocinadores de l’estiu

Divendres 4 de juny va tenir lloc al Paranimf de la UB el comiat del curs 2009-2010. La iniciativa havia sorgit dels alumnes de la llicenciatura i el motiu de donar-li una certa solemnitat, l’acabament de les classes d’aquest ensenyament, que és en ple període d’extinció. Tant la llicenciatura com la diplomatura tenen els dies comptats, i seran substituïdes pel futur grau d’Informació i Documentació, el qual ja ha començat a impartir-se aquest curs.

L’esdeveniment va comptar amb els ingredients de les graduacions típiques: lliçó de clausura del curs (a càrrec de Nora Vela, que s’havia jubilat al gener), paraules del cap d’estudis, paraules de la padrina i dels alumnes, i paraules d’un professional en nom del Col·legi, de benvinguda al món professional.

Aquestes són algunes imatges:

Sempre que s’organitza un acte a final de curs s’aprofita per fer un esment al programa de pràctiques d’estiu a l’estranger, ja que per les dates en què se celebra aquest esdeveniment, manquen poques setmanes perquè els estudiants comencin a marxar. Aquest estiu seran 31 els estudiants que marxaran a l’estranger, com ja vam anunciar en un altre missatge.

Un altre motiu de fer-ho és per agrair públicament a les empreses que col·laboren econòmicament amb la Facultat la seva generositat. Amb els diners que proporcionen es pal·lia una mica el dèficit que suposa a la majoria d’estudiants aquesta activitat, d’altra banda tan beneficiosa en l’àmbit personal i professional.

Enguany les empreses que col·laboren (amb quantitats més o menys importants, segons els casos) són 17, i la quantitat total recaptada arriba als 6.150 euros. La Facultat afegeix uns quants euros més, per tal que els ajuts arribin de manera arrodonida a tots els estudiants que no reben res per part del centre de pràctiques respectiu. En total aquest estiu es repartiran 22 ajuts.

En un altre missatge ja vam esmentar tots aquestes empreses, a les quals volem agrair una altra la seva generosa ajuda.

A l’entrada del Paranimf hi havia unes taules amb material publicitari d’algunes de les empreses patrocinadores. Vegeu unes fotografies de tot plegat:


Vegeu el programa complet de l’acte a: http://www.ub.edu/biblio/agenda-dactivitats/4-de-juny-acte-de-comiat-del-curs-al-paranimf-de-la-ub.html.

Vegeu més fotos a: http://www.flickr.com/photos/fbid_ub.

Vegeu una altra crònica de l’acte a: El blog del dijous.

1 comentari:

  1. 保全這個工作基本上可以分成樓管保全和機動保全兩種,對一般人來說是一個非常累人又沒有什麼前途的工作,除非是有特殊的技能和體格魔鬼訓練,但依然會隨著年紀而有所衰減,清潔這方面的工作,我們很常看到大多是中年婦女為了貼補家用出來進行清潔的工作,同樣也不輕鬆又要被所屬的清潔公司抽成,想一想可能還是當老板最賺錢吧。

    ResponElimina