dimecres, 9 de desembre del 2009

Premi de l'IFLA per a treballs d'estudiants


Per segon any consecutiu, la secció de l'IFLA dedicada a l'educació i formació professionals convoca el Premi IFLA al millor treball fet per un estudiant de la nostra àrea.

L'any passat ja ens en vam fer ressò d'aquest certamen: http://mobilsbid.blogspot.com/2008/12/premi-de-lifla-al-millor-treball-dun.html.

Aquesta oportunitat no es pot deixar escapar: hi poden participar tots els estudiants de grau, diplomatura, llicenciatura o màsters (no els de doctorat). La manera de participar-hi és senzilla.

Primer cal visitar el lloc web del pròxim congrés de l'IFLA (http://www.ifla.org/en/ifla76), que tindrà lloc a Suècia, del 10 al 15 d'agost de 2010. Cal respondre a la crida de treballs que hi fan les diferents seccions de l'IFLA, enviant un resum amb una proposta de treball. Aquí veureu concretament aquestes crides: http://www.ifla.org/en/calls-for-papers/216.

El termini per enviar els resums varia d'una secció a una altra: cal fixar-s'hi bé. En general solen acabar cap a mitjans de gener. En el cas que el resum sigui acceptat, llavors cal enviar el text complet del treball abans del 15 d'abril.

El tema general del pròxim congrés és «Open access to knowledge: promoting sustainable progress».

El premi per al guanyador consisteix en la quota d'inscripció al congrés, una subvenció d'un màxim de 2600 € per al viatge i l'allotjament a Suècia, un any de quota de l'IFLA i la publicació del treball a la revista IFLA journal.

Vegeu més informació a:
http://www.ifla.org/files/set/LIS_Awd_BrochureCATALAN2010.pdf

Ànims!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada