dimecres, 2 de desembre del 2009

Campanya de l'IFLA: Adopta un estudiant!


Recentment la secció número 23 de l'IFLA, dedicada a l’educació i la formació professionals (http://www.ifla.org/en/set), ha iniciat una campanya original: Adopta un estudiant!

Aquesta acció pretén que els futurs professionals de la informació s'acostin a l'IFLA ja des de la seva etapa com a estudiants: en rebin la revista i puguin participar activament en alguna de les seccions, enviant propostes o estant en contacte amb els experts d'arreu del món.

Per aconseguir-ho, l'IFLA proposa a professionals en actiu o a empreses que apadrinin estudiants, finançant-los un any de la quota de l’IFLA per a estudiants (57 euros).

Els estudiants que desitgin ser «apadrinats» d'aquesta manera, han d'omplir un formulari amb les seves dades i enviar-ho als organitzadors.

La Facultat s’ha encarregat de traduir el tríptic explicatiu del programa al castellà i al català, que ja es troben al web de l’IFLA, amb el formulari per omplir. Des d'aquí hi podreu accedir i veure més informació al respecte: http://www.ifla.org/en/set/adopt-a-student.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada