dijous, 16 d’agost del 2007

Pràctiques a l'Instituto Cervantes de Munic

Hallo!!!

Som la Neus i la Laura, que estem aquest mes d'agost fent pràctiques a l'IC de Munic.

Hem de reconèixer que en un principi l'opció no ens semblava la més "encertada", ja que no és una ciutat molt coneguda i no en teníem massa referències. Però pel que hem vist i ens han dit gent que hem conegut aquí hem arribat a la conclusió que hem tingut molta sort. És una ciutat molt bonica, amb moltes coses per visitar i molt curioses.

Pel que fa a la feina, la veritat és que la biblioteca és molt més petita del que nosaltres pensàvem, i amb raó la nostra tasca ha estat, bàsicament fins a la data, l'esporgada i el trasllat
de fons. La veritat és que no són massa hores, i les tardes les podem aprofitar per fer visites, i els caps de setmana per explorar les rodalies...

El que ja no és tan maco és el temps. Està completament boig... tant et pots llevar al matí i veure que està núvol com de sobte haver de treure't tota la roba d'abric perquè el Sol pica de valent... (tot i que no és com el de Barcelona, jajaja).

En fi, que us recomanem l'experiència i us diem que molt millor si la viviu compartida, ja que és un canvi bastant radical de costums, i a més l'altra persona està en la mateixa situació que tu, per tant, et sents més recolzat.

Un petó ben fort per a tothom qui llegeixi aquestes línies i molts ànims per als que tingueu exàmens al setembre (com nosaltres) des de la Ciutat de la Cervesa!

Tschüsssss!!!!


P.D. La primera foto és de la vista panoràmica de la nostra gran Bibliothek, i la segona, a les nostres esquenes tenim els jardins i un dels palaus que va fer construir Lluís II (o "Rei Boig"). Com a curiositat dir-vos que en aquest palau tan sols hi va viure 10 dies, ja que el van trobar mort, junt amb el seu metge personal sota causes desconegudes, en el llac Chemisee (proper a l'indret).

3 comentaris:

  1. hola noieeeeeeees
    que tal!!!
    Teniu abandonats els fotologs! :P

    men alegro moltíssim que us ho estigueu passant bé. Jo la veritat es que no sé com és una experiència compartida, però puc dir que si vas sol també està bé, perque t'obligues a coneixer gent ja des de la primera hora!

    Ei, guardeu-me algun punt de llibre de la biblio eh!!!!

    ;)

    tschüsssssss

    :)

    ResponElimina
  2. Holaaa!

    No et preocupis, que ja t´ho hem guardat...

    Tschüssssssss*


    Neus & Laura

    ResponElimina
  3. Danke!!!

    per cert, ja sabeu parlar alemany o què? Jo a Frankfurt vaig aprendre a dir:

    "un gelat de xocolata amb doble de xocolata siusplau"

    (pk sempre anàvem al McDonals a menjar sundaes jajajaja (akells gelats de got)

    tschüs!

    ResponElimina