diumenge, 5 d’abril del 2009

Quart aniversari de Mòbils BiD

Un dia com avui però de fa quatre anys, el 5 d'abril de 2005, es va posar en marxa aquest bloc. Mòbils BiD va néixer com a «plataforma d'intercanvi d'experiències de mobilitat per als alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona».

Per les seves pàgines s'hi han expressat molts alumnes explicant les seves vivències a l'estranger. També s'han donat a conèixer oportunitats de feina o pràctiques per marxar a fora, i hem recollit en forma d'entrevista diverses converses amb professionals que han destacat per les seves estades a l'estranger.

Fins ara han estat 235 missatges (inclòs aquest), escrits per un total de 71 autors. L'augment de missatges ha estat constant: des dels 19 del primer any, 37 el segon, 70 l'any 2007 i 86 l'any passat. Enguany en portem 18 fins ara. La temàtica que s'emporta més entrades és la del progama de pràctiques d'estiu a l'estranger (61 missatges), seguida pel Programa Erasmus (51 missatges).

S'han fet 12 entrevistes a exalumnes que han destacat per la seva vida internacional, i s'han rebut missatges sobre 27 països diferents: començant pel Regne Unit (21 missatges), i també Itàlia (20), Alemanya (18), França (15), etcètera. També s'han donat a conèixer unes 70 oportunitats laborals (entre pràctiques, beques i ofertes de feina).

Confiem que aquest bloc continuï essent un punt de referència per als estudiants de la Facultat i que sigui un estímul per a descobrir nous horitzons!

3 comentaris:

  1. Felicitats per aquests 4 anys!!!

    :-)

    ResponElimina
  2. Sens dubte... a fer per molts anys que els estudiants de BiD puguin creuar fronteres. Enhorabona =)

    ResponElimina
  3. Felicitats al blog i a tots els seus responsables (que no hem estat pocs!)
    Ànims i endavant!

    ResponElimina