dimarts, 1 d’octubre del 2024

Programa de pràctiques al Parlament Europeu

 

Els lectors d'aquest blog han de conèixer el programa de pràctiques que ofereix permanentment el Parlament Europeu (Schuman Traineeships in the European Parliament): https://ep-stages.gestmax.eu/website/homepage

Aquest Parlament, com moltes de les institucions internacionals, té establert un programa de pràctiques que, actualment, ofereix 457 llocs disponibles. En aquest cas, els beneficiaris han d'haver acabat ja una carrera universitària. Les pràctiques tenen lloc durant cinc mesos, en dos períodes de l'any: d'octubre a febrer i de març a juliol. La compensació econòmica són prop de 1.500 euros al mes.

Per grans matèries de les pràctiques a realitzar, la comunicació és la més abundant, amb 122 ofertes. En l'àmbit de la gestió d'informació, però, també n'hi ha: amb la paraula "documentation" apareixen 60 respostes, i amb "library" es troben 9 ofertes.

Les ciutats on s'han de desenvolupar aquestes pràctiques són, majoritàriament, Brussel·les (279) i Luxemburg (121), les seus oficials del Parlament. Però també n'hi ha de disponibles en altres llocs.

Ara a l'octubre, és el moment de fer la sol·licitud de cara al període que va de març a juliol. Aquí veureu més informació: https://ep-stages.gestmax.eu/website/application-informations

Ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada