divendres, 18 de setembre de 2020

Convocatòria de la «beca de Florència» per a 2021

Des de fa molts anys, alguns titulats de la nostra Facultat (de l’àrea d’Informació i Documentació) han gaudit d’una de les beques anuals que ofereix la biblioteca de l’Istituto Universitario Europeo, òrgan de la Comissió Europea amb seu a Itàlia, en un poblet molt a prop de Florència. Podeu llegir, si hi teniu curiositat, les nombroses entrades d’aquest blog dedicades a recollir les experiències dels nostres exalumnes que han estat becaris d’aquesta institució. 

Aquest Istituto és un centre de recerca en ciències socials (dret, economia, història...) que dona suport a investigadors d’arreu d’Europa i del món (hi abunden els que estan preparant la seva tesi doctoral). La biblioteca, que des de 2015 està dirigida pel català i exalumne de la Facultat Pep Torn, compta amb una plantilla de 20 professionals i sis bibliotecaris en pràctiques. 

Les condicions d’aquestes beques són les següents. Durada: 12 mesos (inclosos els tres primers mesos, de prova). Inici de les pràctiques: hi ha dos moments a l’any per començar les pràctiques, l’1 de febrer i l’1 de novembre de 2021. Remuneració mensual: 1.350 euros. Requisits per participar-hi: haver obtingut el títol de graduat en Informació i Documentació no més enllà de 18 mesos des del moment de començar la beca, i tenir un nivell bo d’anglès.  

Termini per enviar la sol·licitud: 31 d’octubre de 2020. El termini és el mateix tant si es vol començar al febrer o al novembre.

Què cal fer per optar-hi: vegeu-ne els detalls en aquesta pàgina

Des de la Facultat us animem a considerar aquesta oportunitat i a participar-hi si no fa gaire que heu acabat el grau o us falta poc per acabar-lo. Els beneficis personals i professionals són molt evidents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada