dijous, 23 de febrer del 2017

Corresponsal Erasmus a Flandes


T’agradaria anar-te'n a estudiar a Flandes (Bèlgica) i al mateix temps guanyar uns diners mentre que gaudeixes d'una bona temporada fora de casa? 

Si és així, no dubtis a presentar-te a la candidatura per ser Corresponsal Erasmus de VISITFLANDERS (Oficina de Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel·les).

Si ets un de les 10 estudiants espanyols triat per formar part d'aquest projecte, podràs obtenir una beca de 700 euros al mes. La teva tasca tindrà l'objectiu de motivar i informar a tots aquells joves que volen viatjar a Flandes.

Només hauràs que compartir las teves experiències, fotos, consells... de la teva estada al blog www.erasmusenflandes.com i a xarxes socials (Facebook, Twitter, Flickr, Youtube). Els Corresponsals d'Erasmus que fan una estada semestral (5 mesos) gaudiran d'una beca de 3.500 euros (al curs acadèmic 2017-18) i els que hi aniran a l'estiu (2 mesos), 1.400 euros.

Doncs, sabent tot això, a què esperes per apuntar-te a la convocatòria?  El temps límit és el 20 de juliol d'aquest any, a les 23 h.

Si vols més informació, no dubtis a contactar amb proyectos@flandes.net o bé a la seva web www.flandes.net


VISITFLANDERS
Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel·les
Moll de Barcelona, s/n, WTC Ed. Est, 6a pl. - 08039 Barcelona
Tel. 93 508 59 97 / Fax 93 508 59 93 



Escut de Flandes
Bruixes (Flandes Occidendal)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada