dilluns, 20 de juny de 2016

AIESECAIESEC és una organització global, pro-lliure mercat, sense ànim de lucre i formada per joves professionals, estudiants i recentment graduats. Ofereix a les empreses joves brillants i emprenedors, i als estudiants, ofertes de pràctiques per impulsar les seves carreres. També té programes de voluntariat per anar a ajudar allà on més es necessiti i programes de pràctiques en startups (empreses de recent creació). Tot això a escala internacional, ja que l’organització és present a 128 països.

El nom de l’organització respon a les sigles franceses Association Internationale des Étudiants en Sciences Économiques et Commerciales, però per ser-ne membre no fa falta estudiar una carrera relacionada amb ciències econòmiques.

AIESEC treballa amb empreses importants, com poden ser Google, Logitech o Microsoft. Gran part de les empreses col·laboradores estan dins del programa perquè els seus directius han format part d'AIESEC de joves, i volen donar les mateixes oportunitats que van tenir. Aquesta organització porta activa quasi setanta anys. 

Per a més informació: http://www.aiesec.org.es/
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada