dijous, 25 d’abril del 2013

Xarxa de bibliotecaris



 
La CILIP (l'associació de bibliotecaris més important del Regne Unit) ha posat en marxa una iniciativa que consisteix en una xarxa de bibliotecaris d'arreu del món que s'ofereixen per acollir durant uns pocs dies un col·lega estranger.

El Hosts directory és la llista de bibliotecaris internacionals que estan disposats a acollir, durant un dia o dos, un company o treballador del món de la biblioteconomia que vagi a visitar la seva ciutat o regió. Els amfitrions es troben arreu del món! Aquí trobareu el mapa de localitzacions.

Tota la informació és anònima; la idea és poder allotjar-se a casa d'un col·lega en comptes d'anar a un hotel quan viatges a l'estranger amb motiu d'un congrés, una exposició o simplement per turisme.

Hi ha una guia per a possibles amfitrions disponible a: https://docs.google.com/file/d/0B9MrbUSiW3eDWnNOT2ZYRjBDZG8/edit

El registre en línia per formar part d'aquesta xarxa es troba a: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHFhSUFOR0wxdzRMbU5zVkhGeWJJSlE6MQ#gid=0

Contacte  ciliphostsdirectory@gmail.com

I per a més informació: https://www.cilip.org.uk/members/group_content_view.asp?group=201303&id=690019

2 comentaris: