dimecres, 14 de novembre del 2012

Recursos per buscar feina a l'Amèrica Llatina (I)


Avui us presentem diversos recursos per buscar feina a alguns països llatinoamericans. En concret, es recullen a continuació diverses institucions a les quals recórrer per cercar un lloc de treball a l'Argentina, Mèxic i Xile.

Si l'Argentina és on us agradaria anar-vos-en a construir un futur professional, us recomanem que visiteu el web de l'Asociación de Bibliotecarios Graduados de la República Argentina. Entre altres apartats interessants, tenen una llista de distribució per a professionals del sector. També hi ha agrupats en una sola pàgina el llistat d'associacions professionals del país relacionades amb el nostre àmbit.

Aquells que estigueu interessats a buscar feina a Mèxic hauríeu de fer un cop d'ull al web de l'Asociación Mexicana de Bibliotecarios. Compten amb una borsa de treball i un llistat de feines. D'altra banda, també podeu consultar l'Asociación Mexicana de Archivos y Bibliotecas Privados i el Colegio Nacional de Bibliotecarios.

Pel que fa a Xile, d'entrada podríeu recórrer al lloc web del Colegio de Bibliotecarios de Chile. A més, us podeu inscriure a la seva llista de distribució. D'altra banda, també compteu amb el web de l'Asociación de Archiveros de Chile.Recordeu que podeu consultar les entrades anteriors amb recursos per buscar llocs de treball fora del nostre país mitjançant l'etiqueta feina a l'estranger.

En properes entrades se seguiran recollint webs i portals on cercar feina a països americans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada