divendres, 31 de desembre del 2010

De pràctiques a Florència: final de l'experiència

Arribat el final de l’any toca fer balanç i quin balanç he de fer jo havent passat deu mesos a Florència?!?!? ESPECTACULAR!!

Em plantava a Florència al febrer del 2010 pensant en el 2011 com una cosa més que llunyana... doncs resulta que ja està aquí! I en tot aquests mesos m’he fartat de viure coses i conèixer persones inoblidables!

Gaudir de la beca a l’EUI és una experiència única en molts aspectes. A nivell professional no es pot demanar un lloc de feina on es prenguin més seriosament la seva tasca. He après un munt de la nostra professió gràcies a l’ajuda de tota la plantilla de la biblioteca. I per descomptat a nivell personal m’emporto la cara humana de cada una d’aquestes persones a més d’amistats que sé que hi puc comptar quan vulgui.

Evidentment, les coses a l’inici no són fàcils i suposo que el pensament d’aquesta por és el que frena a molta gent a no enfilar-se en aquestes aventures. Però no patiu, poc a poc tot es fica al seu lloc i la vida en un lloc totalment desconegut comença agafar una rutina i de cop t’adones que allò és la teva vida!

Així que no ho dubteu i contempleu la possibilitat de Florència com a propòsit d’any nou!

Bon any a tothom!

Bárbara

1 comentari:

  1. Florence is the city which i have proposed to marriage.. such a lovely one, thank you for reminding :)

    ResponElimina