dimecres, 13 d’octubre del 2010

¿Com enfrontar-te a una entrevista de treball en anglès?

¿Quantes vegades has temut enfrontar-te a aquesta situació? Probablement, més de les que desitjaries, però això pot començar a canviar si mires d’enfocar la problemàtica des d'un punt de vista un xic més pragmàtic. I és que si realment t’ho planteges, no és res tan complicat com per preocupar-se més del compte o posar-se a tremolar.

Tant per tant, aquí us oferim una petita guia de les preguntes més freqüents que solen aparèixer en aquesta mena de ‘compromeses’ situacions: Parla’m de tu. ¿Quines són les teves potencialitats? ¿Per què estàs interessat a treballar a la nostra empresa? ¿Per què vares deixar el teu darrer treball? ¿Voldries preguntar-me alguna cosa? Efectivament, són preguntes senzilles, però amb un alt grau de rellevància, ja que encara que puguin semblar de resposta ràpida, poden comportar més informació de la que nosaltres creiem.

Tot seguit, us redirigim a la font original d'on vàrem extraure la notícia, tot animant-vos que llegiu l’article sencer, alhora que comenceu a soterrar les vostres possibles pors a les cada vegada més habituals entrevistes ‘en anglès’.

¿Com enfrontar-te a una entrevista de treball en anglès?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada