divendres, 23 d’abril del 2010

Oferta per treballar a l'European Centre of Disease Prevention and Control a Estocolm


Avui us volem informar d'una nova oferta laboral per treballar a l'estranger. Concretament, a l'European Centre of Disease Prevention and Control (ECDC) d'Estocolm (Suècia). Establert des de 2005, l'ECDC és una agència de la Unió Europea amb la missió de combatre l'acció de les malalties infeccioses dins l'espai europeu. Per tal de fer complir la seva tasca, l'ECDC treballa de manera activa conjuntament amb diverses entitats nacionals vinculades al sector sanitari per desenvolupar i reforçar els pertinents mecanismes de defensa i sistemes d'alerta que permetin vetllar pel benestar col·lectiu dins de la Unió Europea.

L'objectiu de la feina és donar suport professional a la biblioteca científica del centre, mitjançant: projectes i iniciatives, manteniment dels equipaments de la unitat, recuperació de la informació i ús de bases de dades bibliogràfiques dins l'àrea de les ciències mèdiques, serveis de referència i bibliografia, màrqueting i promoció del centre o bé l'avaluació de serveis i recursos.

Molt important! El termini en el qual venç la convocatòria és el 24 de maig de 2010.

Per a més detalls sobre els requisits i les condicions, aquí us adjuntem els enllaços al seu web institucional i al formulari per enviar la sol·licitud.

European Centre of Disease Prevention and Control
Condicions i formulari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada