dilluns, 15 de març del 2010

Estudiar a l'estranger - Generalitat de Catalunya


Estudiar a l'estranger és una de les alternatives que la Generalitat de Catalunya ofereix als joves -mitjançant l'acció de diversos programes- de cara a incentivar un major desenvolupament de la seva formació, que els permetrà augmentar el seu horitzó professional, alhora que una experiència personal molt enriquidora.

Dins el seu web institucional podreu conèixer de primera mà i mitjançant un gran aplec d'enllaços d' allò més interessant, quines són totes aquelles alternatives de les que podeu gaudir pel que respecta a:

-Programes i ajuts per a estudis universitaris a l'estranger (Erasmus, Vulcanus, Egide, Beques de La Caixa, Fulbright o Braintrack entre d' altres).

-Altres propostes (extrauniversitàries) per a estudiar a l'estranger (Ploteus, Study Abroad, SpainExchange o El Fons de mobilitat per a joves amb desavantatges).

-Tot per a aprendre idiomes a l'estranger.

-Una compilació d'enllaços web on trobareu la retroacció d'aquells companys vostres que han gaudit de l'experiència anteriorment.

Per conèixer més en detall allò que ofereix el web, consulteu: Estudiar a l'estranger. Jove.Cat. Generalitat de Catalunya.

Veureu que la seva oferta és molt clara, alhora que estructurada, i en definitiva: que es tracta d'un excel·lent recurs per estar al dia de totes les possibilitats de les que gaudiu per millorar la vostra formació en el marc d'un entorn diferent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada