dimarts, 19 de gener del 2010

Intercanvi d'idiomes a la Biblioteca Jaume Fuster



La Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (ubicada a la plaça de Lesseps: http://www.bcn.cat/bibjaumefuster) organitza una sèrie de serveis per promoure l’aprenentatge de llengües estrangeres.

Una d’aquestes activitats és la posada en marxa de grups d’intercanvis d’idiomes al 50 %, formats per usuaris d’aquí i de fora. Les trobades duren una hora: mitja hora parlant en català i l’altra mitja, en l'altra llengua.

Cada grup està format per un total de 2 a 5 persones. La biblioteca posa a disposició dels grups l’espai de trobada, diccionaris i altres materials adients, com el Centre d’Interès d’Autoaprenentatge d’Idiomes o el servei Diaris del món.

Hi poden haver grups de qualsevol llengua, sempre que hi hagi persones interessades: anglès, francès, alemany, italià...

Per a més informació cal adreçar-se a la biblioteca, al telèfon 93 368 45 64, o per correu electrònic: b.barcelona.jf@diba.cat.

Recordeu també que els Serveis Lingüístics de la UB ofereixen el servei de la Borsa d’intercanvi de conversa, amb la mateixa finalitat: http://www.ub.edu/slc/borsa/.

La fluïdesa en l’expressió oral de les llengües estrangeres és fonamental per fer-se entendre a l’estranger: aprofiteu les oportunitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada