dijous, 24 de gener del 2008

Convocatòria d'estades a l'estranger pels convenis generals de la UB i pel Grup de Coïmbra

A més del Programa Erasmus, que és el programa principal que permet la mobilitat entre universitats europees, els estudiants de la UB tenen dos marcs més a tenir en compte a l'hora de prendre la decisió de passar una temporada fora.

Els convenis generals de la UB. La Universitat de Barcelona té convenis amb una vintena d'universitats d'arreu del món que permeten l'intercanvi d'estudiants per a fer-hi estades d'estudis. Les condicions acadèmiques són les mateixes que en el Programa Erasmus. En aquesta modalitat, els estudiants escollits poden optar als ajuts econòmics de la mateixa UB, de l'AGAUR i de Bancaja (uns 1.500 euros com a màxim).

Per a més informació, consulteu el web de la UB: http://www.ub.edu/uri/estudiantsUB/convenis_generals.htm. Al web de la Facultat hem seleccionat les universitats que ofereixen estudis de Biblioteconomia i Documentació: http://www.ub.edu/biblio/content/view/407/163/

El Grup de Coïmbra. Aquesta associació d'universitats europees també disposa d'un programa per a l'intercanvi d'estudiants amb finalitat d'estudi, amb el reconeixement dels estudis equivalents que es facin a l'estranger. Com en l'anterior programa, els estudiants escollits poden optar als ajuts econòmics de la mateixa UB, de l'AGAUR i de Bancaja (1.500 euros com a màxim, com abans).

Per a més informació, consulteu el web de la UB: http://www.ub.edu/uri/estudiantsUB/convenis_generals.htm. Al web de la Facultat hem seleccionat les universitats que ofereixen estudis de Biblioteconomia i Documentació: http://www.ub.edu/biblio/serveis/programes-d'intercanvi-i-mobilitat/intercanvis-del-grup-de-coimbra.html.

El 20 de febrer a les 14 h acaba el termini per sol·licitar la participació en aquests dos programes de mobilitat el curs que ve!

Informeu-vos i decidiu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada