dimecres, 25 d’octubre del 2006

Intercanvis lingüístics a la Facultat

Ens plau presentar-vos una nova oportunitat de millorar el coneixement d'una llengua estrangera. Es tracta de portar a terme un intercanvi lingüístic amb un estudiant estranger, de forma totalment lliure i gratuïta.

Segurament us haureu fixat que a l'edifici de la nostra Facultat (i pels bars del veïnat) hi ha bastants estudiants estrangers. Són estudiants que estan fent una estada temporal a la UB (amb el programa Erasmus o altres) i que estan aprenent castellà o català en cursos que es duen a terme en aules del nostre mateix edifici.

Estudios Hispánicos organitza els cursos de castellà, i els Serveis Lingüístics, els de català. Tots dos organismes us proposen que porteu a terme un intercanvi lingüístic amb algun d'aquests estudiants.

Si esteu interessats a contactar amb estudiants de castellà, heu de comunicar les vostres dades a la nostra Secretaria (ja hi ha un formulari preparat) indicant l'idioma de preferència, l'horari disponible... Estudios Hispánicos organitzarà les parelles i us posarà en contacte. A partir d'aquí, vosaltres mateixos decidiu el ritme i el contingut de les trobades.

Si en canvi voleu posar-vos en contacte amb estudiants estrangers que aprenen català, heu de seguir les instruccions que trobareu a: http://www.ub.edu/slc/borsa.

Així doncs, aquí teniu una bona oportunitat per practicar i millorar un idioma estranger que ja coneixeu: anglès, alemany, francès, rus, italià, japonès...

Fins aviat,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada